Familjen

Vår familj bor på landet på en hästgård. Min man och jag har 4 barn, minst 3 hundar, några katter, en kanin och några hästar. Vi älskar att vara ute och pyssla. Våra hundar är med oss överallt. Oavsett om vi är hemma på gården, åker båt, åker skidor/till fjällen , åker till kompisar, promenerar, kör barn till o från träningar …ja de vill vara med oss hela tiden. 


Hundar har varit en del av livet i 50 år nu

Jag är uppväxt med hundar och minns att jag sov med dem när jag var liten. Stora Newfoundland hundar som jag kröp intill.
Genom åren har det funnits Pudel i alla storlekar, några långhårig Collie, dalmatiner, Cocker spaniel och Parson Jack Russell.
Vi har fött upp Parson Jack russell. Men någonstans på vägen så sökte vi en hund med egenskaperna: inte fälla/fälla minimalt, inte skälla så mycket, inte jaga allt och som hade mer fokus på det sociala. Och framförallt som vi kunde ha med överallt vart än familjen åkte. 
Vi startade med Cockerpoo och lärde oss en del på detta. Så småningom utökades familjen med Cobberdog och Multigen Labradoodle.
Det viktigaste vi fokuserar på när vi avlar är mentalitet/hälsa och att alla valpar får en så bra start de kan i livet. Vi inser oxå att ju mer vi lär oss - ju mer har vi att lära.