Köpa hund hos oss 

Kösystem
1)Man kan föranmäla till Max 4 valpar till planerad kull innan födsel för att säkra sin plats.. Då är man först med att tacka ja till valp. 

2)Man kan oxå anmäla sitt intresse till en kull för efter det fötts valpar och om det blir fler än 4 så kan man erbjudas plats att få en valp.

3)Annars kan man hålla utkik själv  efter planer o födslar o anmäla intresse när man ser att det finns valpar.

Avtal o kontrakt
Vi har 1) anmälan 2) köpeavtal.
1) anmälan är inför köp så vi får den informationen vi vill ha. Tex så vill veta hur ni lever, hur er familj ser ut, hundvana, hur ni tänker planera tillsyn mm. Så vi kan matcha rätt hund med rätt familj.Mem ni kan oxå förmedla era behov. Ni kan uttrycka era önskemål och preferenser. 
2) köpeavtalet är det slutgiltiga dokumentet de ser finns dokumentation om ev anmärkning, åtaganden, försäkring, hundens stamtavla mm samt bevis för köp av just er hund. 


Pris
Vi har nu priset 30 000kr

Val av specifik valp

Hur går valet av valp till?

A När vi träffas här vid 6 veckor har jag en lång lista jag pratar om

Alla valpar är olika:

1. En är kanske mer aktiv,

2. en mer inkännande

3. en älskar nya upptåg,

4. en vill träffa massa folk

5. en annan nöjer sig mer färre kontakter

6.en som kräver mycket uppmärksamhet 

Då ska tillexempel inte den som kräver mycket uppmärksamhet till en småbarnsfamilj etc.

Bra då om familjen o valpen har lite liknande ”önskemål” i livet

Så en del önskar till och med INTE kön utan personlighet

Ni kommer hit när valparna är ca 6 veckor och önskar 2-3 av dem ni träffat eller lämnar det helt öppet

Men det händer mycket varje dag i deras utveckling -så när ni träffar dem är de på ett sätt. Men nästa vecka kan de varit i en utvecklingsfas och ha utvecklat många olika personlighetsdrag. Så hade ni kommit en vecka senare så hade ni kanske inte trott att det var samma valp.

DET KAN TILL OCH MED VARA SÅ ATT KOMMER NI EN TISDAG O EN VALP KOMMER TILL ER O KRYPER UPP I KNÄ PÅ ER O MYSER (så tänker ni den lugna keliga valpen älskar mig o den vill jag ha)MEN DEN KANSKE HADE VARIT PÅ ÄVENTYR O LEVT RÖVARE PÅ FÖRMIDDAGEN O RIVIT O BITIT och ÄR DEN MEST ALTIVA HUNDVALPEN ANNARS. 


Vi träffar valparna 24/7 och ser dem hela dagarna och ser dem utvecklas. Så vi anser att vi besitter stor insyn i deras karaktärer o personligheter. Mer än de 2 timmar ni träffar dem en dag.

När de är drygt 7 veckor så testar vi dem lite

Efter det sätter vi oss o kollar era önskemål, hur ni lever och er familj samt hur valparna är.

Vi försöker matcha rätt valp med rätt familj ihop med familjen -ett samspel. Dels med info vi får i anmälan men och när vi träffar er.

Ska vi ha en av valparna på foder så måste vi dessutom beakta att vi får den i kullen som bäst motsvarar egenskaperna o hälsan för att vara en av dem som ska föra utvecklingen av rasen vidare. Då behöver vi vänta in i det sista med att bestämma vilken valp vi väljer-till efter veterinärbesöket.